cash, credit card
ᐉ Хрестовина каналізаційна 50 * 100 * 50/90 ⇒ купити за вигідною ціною в Харкові.
Замовити прорахунок location м Харків, пр. Героїв Харкова, 247 вул. Переможців, 6а clock пн - пт з 9:00 до 18:00 сб з 9:00 до 14:00 email bigstroybaza@gmail.com

Хрестовина каналізаційна 50 * 100 * 50/90

Доступність:
Кількість товару на складі уточнюйте у менеджера
Категория:
код товара:
000000117
Оптовая цена:
59.50 грн
Цена интернет магазина:
  • 62.00 грн/штука
    У:
    - +

    Облаштування каналізації неможливе без використання фітингів. Ці з'єднувальні елементи дозволяють створити єдину функціональну систему. Сучасні фітинги мають високу практичність і низьку вартість. Мала вага фітингів (у порівнянні, наприклад, з чавунними) полегшує процес транспортування. Монтаж також не складе труднощів, він здійснюється ручним способом без використання спеціалізованого обладнання. Якісний ПВХ, з якого виготовлені фітинги, не схильні до корозії і дуже довговічні (термін експлуатації досягає 30-40 років).

    Хрестовина використовується для облаштування складних з'єднань труб під потрібним кутом, що дозволяє створювати відгалуження від основного стояка каналізаційної системи. Широкий асортимент фітингів, представлений в нашому інтернет магазині, дає можливість сконструювати систему будь-якої складності.

    Характеристики:

    • міцність
    • простота монтажу
    • стійкість до виникнення тріщин
    • стійкість до корозії
    • стійкість до агресивних середовищ
    • стійкість до перепадів температур і тиску
    • довговічність

    У Харкові купити Хрестовину каналізаційну Ви можете на Великій Базі будматеріалів. У нас оптові ціни і система знижок, також ми напряму співпрацюємо з представниками виробників, що зумовлює низькі ціни і гарантує відмінну якість продукції. При оформленні замовлення Ви можете замовити доставку по Харкову і області або самостійно забрати покупку.

    Основные
    Діаметр 50/110/50мм
    Країна виробник Україна
    Матеріал ПВХ
    Тип внутрішня каналізація
    Array
    Сопутствующие товары
    < >