cash, credit card
ᐉ Валик аераційний для наливних підлог Адванта 80 * 400 ⇒ купити за вигідною ціною в Харкові.
Замовити прорахунок location м Харків, пр. Героїв Харкова, 247 вул. Переможців, 6а clock пн - пт з 9:00 до 18:00 сб з 9:00 до 14:00 email bigstroybaza@gmail.com

Валик аераційний для наливних підлог Адванта 80 * 400

Доступність:
Немає в наявності
Категория:
бренд:
код товара:
000045552
Цена интернет магазина:
  • 0.00 грн/штука
    У:
    - +

    Для створення ідеальної гладкої наливної підлоги потрібні спеціальні інструменти, головний з яких - аераційний валик. Поверхня валика покрита безліччю голок, основна функція яких - рівномірно розподіляти суміш і видаляти бульбашки повітря з площини залитого розчину. Якщо знехтувати етапом видалення повітря, він утворює безліч дефектів на поверхні підлоги і зробить покриття менш міцним. Застосування валика спрощує процес облаштування підлоги і гарантує якісний результат. Пам'ятайте, що довжина голок валика повинна перевищувати товщину покриття підлоги.

    Характеристики:

    • зносостійкий матеріал
    • зручна конструкція
    • міцна ручка

    В інтернет магазині "Бігстройбаза" є все, що потрібно для будівництва та ремонту. Вам більше не доведеться шукати будматеріали в різних магазинах, втрачаючи дорогоцінний час. На сайті bigstroybaza.kh.ua представлені загальнобудівельні, оздоблювальні та витратні матеріали. Для постійних клієнтів розроблена гнучка система знижок.

    Основные
    Діаметр 80мм
    Довжина 400мм
    Тип для наливної підлоги
    Array
    Сопутствующие товары
    < >